2024.05.24.
együttérzés

Együttérzés

A terhek, amelyek az emberek vállait nyomják sok esetben lelki eredetűek. A nehézségeket egyedül nem könnyű átvészelni. Az együttérzés kifejezése által segíthet bajbajutott embertársán. Nem kell mást tenni, mint meghallgatni a gondjait, a nehézségeit és útmutatást adni, hogy miként cselekedjen. Az elmondottak alapján átélheti a terheit és beleképzelheti magát az adott helyzetbe. Jó leckeként szolgálhat Önnek, hiszen átértékelhet mindent az életében.

Sokan fontosabbnak tartják azt, hogy sikereket érjenek el a hivatásukban, így elhanyagolják a családjukat, rokonaikat és barátaikat. Ez egyáltalán nem jó viselkedési forma. Együttérzés nélkül nem lehet teljes életet élni. Ki kell mutatni azt, hogy támogatja szeretteit minden tekintetben. Törődéssel és odafigyeléssel időben nyújthat segítséget. Olyan boldogság tölti majd el, ami semmihez sem fogható. Azt fogja tapasztalni, hogy az együttérzés mellett, a tisztelet, a kedvesség és az alázat is kiformálódik Önben. Ezek az erények még jobb emberré teszik, hiszen más szemszögből fogja látni a dolgokat.

Ha megél párjával minden pillanatot, akkor biztos lehet abban, hogy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A testi vágyak és a tudatos élet fontos szerepet töltenek be. Rá kell ébrednie arra, hogy mire van szüksége és mivel lepheti meg partnerét az együttlétek alkalmával. A határozottságát biztosan a szerelme is értékelni fogja. A mai rohanó világban sajnos nem mindig jut idő és energia az élvezetekre. Az együttlétek nélkül eltöltött hetek vagy hónapok olyan stresszhelyzeteket alakítanak ki, amelyek akár különváláshoz is vezethetnek.

A testi vágyak és a tudatos élet mellett, lélekben is eggyé kell válni. Ez csak úgy történhet meg, ha a felek odafigyelnek egymásra. Ki kell zárni a zavaró tényezőket és arra figyelni, ami igazán számít. Ha az együttlétek alkalmával nem tud kellőképpen kibontakozni, vagyis a párjára koncentrálni, akkor előfordulhat, hogy segítségre lesz szüksége. A szakembertől megtudhatja pontosan mi akadályozza meg azt, hogy teljes legyen a szexuális élete. A testi vágyak és a tudatos élet felé vezető út nem mindig könnyű.