2024.06.20.

Bár az idei nyár nem mondható forrónak, még hátra van egy hónap és ha lakásunk adottságai miatt mindig meleg van, érdemes lehet elgondolkodni egy új klíma beszerzésén. Ha a legjobb ár-érték arányú készüléket keresi, válasszon a Gree klíma akció ajánlataiból, amelynek részleteit weboldalunkon láthatja. De miért pont a Gree klíma?

A kínai Gree cég több évtizede foglalkozik klímák gyártásával. Az évek során több, mint 10 ezer típust fejlesztettek ki. Ennek köszönhetően minden ingatlan hűtése és fűtése is megoldható a Gree klímákkal. Legyen szó egy kis irodásról vagy üzlethelyiségről, egy családi házról vagy akár egy több szintes raktárról vagy irodaépületről. A Gree klímák teljesítményében sosem csalódunk.

A cég szinte összes klímatípusa inverteres klíma. De mit is jelent ez? Az inverter biztosítja a klíma energiahatékonyságát. Mindig csak annyi energia felvételét biztosítja, ami a megfelelő hőmérséklet biztosításához szükséges. Nincsenek hirtelen áramingadozások, így olyan helyekre is telepíthetjük, ahol az áram hálózat egy hagyományos klíma működését nem bírná el.

A Gree klímák jelentős része, ahogy korábban már írtuk, fűtésre is alkalmas. A klímával való fűtés nem ördögtől való, sokan kezdenek rájönni arra, hogy energiahatékonysága gyakran jobb, mint egy konvektoré. Az fűtésre is alkalmas klímák átlag -5, -15 Celsius fokig fűtenek, azonban a Gree termékei közt találhatunk kifejezetten fűtésre optimalizált klímákat is, melyek akár -30 fokig is biztosítják az otthon melegét. Ezek a klímák speciálisan lettek kialakítva, úgy, hogy a nagy hideg ne okozzon fennakadást működésükben, ne fagyjanak le.

Ahogy említettük, még tart a nyár, azonban érdemes már most gondolnunk a következőre. Weboldalunkon a Gree klíma akciósan vásárolhatják meg! Azonban óva intenénk mindenkit attól, hogy szakember nélkül vásároljunk készüléket. Tisztában kell lennünk azzal, hogy mekkora teljesítményű klímára van szükség, mekkora helyiséget kell lehűtenünk stb. Ehhez keressék fel szakembereinket, akik a készüléken kívül a beszerelésre és üzembe helyezésre is most akciós ajánlatot tudnak adni!

Keressenek minket bizalommal!