Díjnyertes szolgáltatás

Hello!

Ha az oldalunkra tévedtél az azt jelenti, hogy Te is unod az otthon ücsörgést, a futár kergetését, a sorban állást és adminisztrációt az átvételi pontokon. Mi segítünk rajtad! Megtiltotta a főnök, hogy az irodába rendeld a csomagokat, esetleg jól esne egy kis diszkréció vagy ajándékba lesz és nem akarod, hogy kiderüljön a meglepetés? Nem gond, itt jövünk mi a képbe!

Cégünket azért alapítottuk, hogy biztosítsuk a hazai vásárlóközönségnek ezt a külföldön már jól bejáratott módját a csomagok átvételének és feladásának. Olyan innovatív és egyedülálló lehetőséget kínálunk, amivel éves szinten akár napokat spórolhatsz magadnak, ha rendszeres online vásárló vagy! Gondolj csak bele, hogy ezt a megspórolt időt mi mindenre használhatod: több idő jut a családra, barátokra vagy egy jó könyvre, esetleg az edzésre, amit mindig halogattál mondván nincs rá időd!

A Webox rendszerével akár 7 másodperc alatt átveheted a csomagodat termináljainkból. Őrület nem igaz? Hét másodperc! Jössz és már mész is! Ha utánvéttel rendeltél, akkor is kevesebb, mint 1 perc az egész! Azért, hogy mindezt kényelmesen megtehesd forgalmas helyekre tettük termináljainkat, oda ahol amúgy is dolgod lenne. Ráadásul időkorlát vagy nyitva tartás nélkül a nap 24 órájában, a hét minden napján, bármikor átveheted a csomagodat!

Fiatal, lelkes csapat vagyunk, tudjuk mi a fontos neked és próbálunk a kedvedben járni amennyire csak lehet. Nyugodtan írd meg véleményedet és javaslataidat, ha tetszik amit csinálunk azért, ha nem tetszik azért!

Próbáld ki, nem fogod megbánni! Nincs más dolgod, mint a webáruházban a vásárláskor Webox szállítást kérni. A többi a mi dolgunk!

Kedvenc webáruházadban még nem elérhető a Webox szállítás? Írj nekünk a sales@webox.hu e-mail címre, és mi felvesszük velük a kapcsolatot.

További kérdéseid vannak? Nézd át GY.I.K. rovatunkat vagy írj nekünk a hello@webox.hu-ra.

Csomag termináljainkat a lengyel InPost vállalat fejleszti és gyártja számunkra.

Webox - Nagyon ott van