2024.05.24.

Nos, általános igazság a XXI. században, hogy igenis jól kell tudni használni a netet! Nem mindenre elég ez a szempont, önmagában nem árul el mindent, de normális és hatékony netes jelenlét nélkül egy szolgáltató szerintem komolytalannak mondható.

Amikor víz gáz fűtés szerelőt kerestem a környéken, ahová költöztünk – és az új házunkban sok dolgot kellett rövid időn belül javítani – én hallgattam a megérzéseimre és a vizgazfutesszerelo24.hu-ra tettem a voksom. Kicsit lutri volt, mert nem olvastam utánuk előzetesen, de pozitív tapasztalatot tudok végülis megosztani veletek.

Miért őket szemeltem ki? Nos, mert nekik voltak kellően szakmai és alapos leírásaik. Írtak elég hasznosat ahhoz is, hogy minimális fontosságú kis munkákat elvégezzek már magam is itthon, és átlássam a víz- és gázvezeték hálózatunkat. Valamint, hogy jól tudjak gázkészüléket választani például. Bár maguk is hangsúlyozzák, hogy avatatlan kézzel inkább ne nyúljunk semmihez, aminek a működésén sok múlik a háztartásban, de azért tényleg nem győzök hálálkodni: a leírásaik elképesztően informatívak és hasznosak!

A szakavatott víz gáz fűtés szerelő munkája pótolhatatlan, de azért képben lenni a ház körüli, vagy belüli munkák fontosságával igazán hasznos dolog. Én ezt vallom. Így a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt nem csak környékbélieknek ajánlom, hanem a víz- vagy gázszerelési feladatokra igényeseknek, tájékozódási céllal is.

Írják, hogy szükség esetén akár egy órán belül is ki tudnak érkezni otthonunkba, ami lehet Budapesten vagy Pest megyében. Nem is csodálom, hogy igyekeznek kielégíteni egy ilyen igényt, hisz mennyire nyomasztó belegondolni, hogy kényelmes és szeretett otthonunkban egy csőtörés vagy ilyesmi miatt többé nem tudunk hozzáférni az alapvető szolgáltatásokhoz, egy ideig… Amely szolgáltatások a létszükséget jelentik már úgymond, a XXI. században.

Kihangsúlyozzák továbbá, hogy rendkívül tapasztalt szakembergárdával állnak készenlétben, és mindig nagyon transzparensen és korrekten járnak el. Szóba sem kerül a számla nélkül való munkálkodás bármin. Mindig minden dokumentálva van náluk és ez a legjobb garancia: ha a szerelő adja hozzá a nevét, akkor saját maga is hisz benne, hogy a munkája nem hagy kivetnivalót maga után.

Nem csak javításoknál, vagy váratlan problémák esetén érdemes rájuk gondolni, hanem felújítások, építkezések, különböző kivitelezések esetén is. Felhívják a figyelmet, hogy nem csak a szakemberi ellátottság az erősségük, hanem az alkatrészek beszerzésben is nagyon jók, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig mindent hatékonyan meg tudjanak javítani, vagy bármilyen problémát el tudjanak hárítani.

A leírásaikból megérthetjük, hogy akár még egy duguláselhárítási probléma is miért lehet veszélyes, ha nem képzett szakember végzi azt. Az ő számláikat viszont még a biztosítók is elfogadják.

Na de, hogy akkor most mi az egyértelmű recept, ami alapján kiválaszthatjuk találomra, hogy kinek a szolgáltatását vegyük igénybe az interneten? Nos, egyértelmű recept szerintem nincs. Olvassunk utána mindenkinek, akivel szerződnénk valamire, hogy a korábbi ügyfeleik, felhasználóik milyen véleményt formáltak róla és osztottak meg a széles nyilvánossággal.

Jelen cikkem is azért született, mert én ebben hiszek. Volt egy nagyszerű élményem a vizgazfutesszerelo24.hu-val és szerettem volna megosztani, hogy velük dolgoztatni aztán igazán megéri! Nekem nagyon bejött, hogy láttam közelről, értik a dolgukat és tudják, hogy mit csinálnak. A korrekt hozzáállás, a gyorsaság és a formalitások betartása pedig még inkább biztossá tett engem abban: legközelebb is őket lesz érdemes hívni elsőként!