A Nicolaus vodka egy hagyományos recept alapján készülő vodka, melyben több évtized tapasztalata vegyül a modern technológia felhasználásával. Alapanyaga a legnemesebb gabona, és a legtisztább Tátrai forrásvíz, melynek rendkívüli ízvilágát és tisztaságát köszönheti. Az eljárás során négyszeres desztilláción és 24-szeres ezüstszűrőn történő szűrési eljáráson megy keresztül, melynek a végeredménye egy lágy, selymes ízű ital, mely méltán vált az egyik legnépszerűbb vodkává Magyarországon.

A Nicolaus vodka számos terméket foglal magában, megtalálható a hazai kínálatban is a tiszta Extra Fine vodka, de számos ízesített vodka is a márka neve alatt. Az ízesített vodkák között lime, áfonya és grépfrút ízesítést találhatunk, ám a legkeresettebb terméke a márkának az Extra Fine. Íze könnyed és letisztult, lény és selymes. Fogyaszthatjuk tisztán, ahogy a vodkákat általában, de számos koktél alapját is képezheti, hiszen számos vodka alapú koktél létezik. Érdemes azonban tisztán tenni vele egy próbát, hogy érezhessük a Nicolaus vodka lágy ízvilágát.

Nicolaus vodka vélemények, árak, beszerzési helyek

Bár a Nicolaus vodka még nem régóta erősíti a hazai vodkapiacot, a megítélése meglehetősen jó, sokan kedvelik és szeretik hazánkban is a márka termékeit. Kivitel tekintetében is széles a választék, az Nicolaus Extra Fine vodkát 0,04 L, 0,2L, 0,5 L, 0,7 L és 1 L kiszerelés formájában tudjuk beszerezni, de ízesített Nicolaus vodkáknak is van általában mini és hagyományos 0,7 L-es kivitele. Ha meg szeretnénk kóstolni a Nicolaus vodkát, akkor érdemes az ital webáruházak kínálatát böngészni, például az italkereso.hu oldalt, ahol a legkedvezőbb árakon szerezhetjük be ezt az italt. Bár az árak eltérőek lehetnek, a Nicolaus vodka ára 3000 Ft körül mozog.